Produse

Sistemul de comunicare AjutordeOspatar este unul foarte simplu, insa, odata instalat intr-o locatie devine indispensabil.

IMG_1

Dimensiuni dispozitiv 3 functii ( servire / nota de plata /anulare ): 120 x 196 x 60 mm

Dimensiuni dispozitiv o functie ( call ) : 60 x 60 x 11 mm

Dispozitiv de apelare cu o functie ( call ) cu distanta de transmitere a semnalului de 1 km in open space

 

IMG_2

Dispozitiv de apelare cu o functie ( call )  care imita lemnul cu distanta de transmitere a semnalului de 1,5 km in open space

 

buton 3

Dimensiuni dispozitiv 3 functii ( servire / nota de plata /anulare )

* Pot fi personalizate si montate in aer liber
* Rezistente la apa
* Antena incorporata

IMG_3

Dispozitiv de apelare din bucatarie

Dimensiuni:155 x 100 x 30mm

-  distanta de transmitere a semnalului de 1 km in open space

-Poate apela/reapela panoul de afisaj central sau de pagere ). In momentul in care mancarea este gata, se tasteaza codul pagerului, iar ospatarul primeste informatia pe pager.

- Prevazut cu charger ( se conecteaza la priza )

IMG_4

Pager-nou-209x300

Pager

-          dimensiuni 55 x 45 x 15 mm

-          se poate folosi ca un ceas, are functia de time&date, alarm

-          sunet sau vibratie

-          functioneaza cu baterii AAA

bratara 2

Bratara inteligenta

-          dimensiuni 40 x 52 x 15 mm

-          se poate folosi ca un ceas, are functia de time&date, alarm

-          sunet sau vibratie

-          prevazut cu charger

 

panou

Panou afisaj central

Se instaleaza in functie de locatie fie in zona barului, fie pe un perete de unde sa poata fi usor observat de toti ospatarii

 Sistemul de comunicare AjutordeOspatar este compus din :

  •  Dispozitiv de apelare
  •  Pager si/sau panou central de afisare
  •  Alte accesorii :
    • Menu advertise
    • Banda dublu adeziva de fixat dispozitive
    • Servicii suplimentare de personalizare

ajutor-de-ospatar-FB-2

 

Sitemul va fi configurat pentru restaurantul dumneavoastra in functie de :

  • numarul de mese
  • numarul de ospatari
  • geografia locatiei(separeuri, mai multe etaje, in interior/ in exterior, distant dintre mese si bar, etc.)

- toti ospatarii servesc toate mesele / fiecare ospatar are atribuite anumite mese/zona,
- sunt una sau mai multe zone de unde se face servirea ( ex. O bucatarie, bar pe fiecare etaj, bar pe terasa)

  • modul de organizare a locatiei:

- sunt una sau mai multe zone de unde se face servirea ( ex. O bucatarie, bar pe      fiecare etaj, bar pe terasa)
- exista sau nu lobby hall cu picolite

Partener:

VIPstyle Logo - Partner Media

VIPstyle.ro este o platforma de prezentare a locatiilor Premium din
Bucuresti, si se adreseaza persoanelor din middle & top management,
persoane cu venituri peste medie, consumatorilor de frumos si evenimente
mondene, Persoane Publice, VIP-uri din toate domeniile de activitate.

Call Now

Garden